Byg nyt hus med os som byggefirma og samarbejdspartner. Vi tilbyder både typehuse og skræddersyede arkitekttegnede huse, der begge passer til lige netop dine behov. Vores passion er at bygge lækre og kvalitetsbevidste huse til gode priser, der samtidig lever op til de krav, en moderne familie i dag stiller i forhold til funktionalitet, komfort, indeklima og økonomi.​

Få dit drømmehus med os som samarbejdspartnere

​De danske BR2020 energikrav er i dag skrappere og mere helhedsorienterede, og dette ser vi hos SuperHuse ApS kun som en fordel. Lavenergihuse kommer både forbrugeren og miljøet til gode, da der er penge at spare, og vi samtidig kan sikre en bæredygtig fremtid.

Vi mener, at et lavt energiforbrug skal opnås gennem tæthed og gode energimæssige konstruktioner. I vores byggerier har vi et begrænset tab af effektive kvadratmeter, der blandt andet opnås ved at tænke i slanke konstruktioner. Vores byggefirma tilbyder eksempelvis en ny konstruktionstype med PUR, som kan reducere vægtykkelsen med cirka 40 procent. Vores unikke konstruktioner giver flere kvadratmeter i det indvendige areal, og du får således billigt et ”ekstra” rum, da du slipper for at bygge større.

Kontakt os og byg nyt hus til en attraktiv pris

Overvejer du også at bygge et nyt lavenergihus, så kontakt os for et møde eller en uforpligtende pris. Vi vejleder dig gerne igennem de forskellige løsninger og giver vores bud på plantegninger, der passer til din stil og økonomi, og vi har stor erfaring med byggeri af huse, der efterlever vores kunders ønsker og drømme, som vi har realiseret i byggerier i hele Nordsjælland og Østsjælland.

Ring til os på telefon 50 27 80 27 eller skriv til vores e-mail Kontakt@superhuse.dk.

Indhent uforpligtende tilbud
​på et arkitekttegnet typehus

​Superhuse ApS er din professionelle samarbejdspartner ved opførelse af typehuse, udarbejdet i samarbejde med dig.

Nemt - indsend din opgave online

Hurtigt - bliv kontaktet inden tre dage

Gratis - 100% uforpligtende

Superhuse ApS dækker hele Fyn og Sjælland