Vi kan løse enhver tømreropgave

Vi er både bygningskonstruktør og tømrermester, hvilket betyder, at vi kan stå for alt lige fra skitsering til nybyggeri og totalrenovering. Vi kan løse opgaver i totalentreprise, hvilket betyder, at vi kan stå for hele processen fra start til slut, uanset om det drejer sig om:

  • Lægning af nyt tag
  • ​Renovering af hus
  • Udskiftning af vinduer
  • Etablering af en træterrasse
  • Opførsel af en ny carport
  • Andet tømrerarbejde

Hvad koster en tømrer?

Vores priser på tømrerarbejde afhænger i høj grad af, hvilken specifik opgave du skal have udført, hvor omfattende den er, og hvad vi skal bruge af materialer. Der er for eksempel stor prisforskel på, om vi skal bygge en lille terrasse i de billigste materialer, eller om vi skal totalrenovere et helt hus. Uanset hvilken opgave du skal have udført, er vi dog altid klar til at tilbyde en billig pris på en kvalitetsløsning.

Kontakt os for rådgivning eller et uforpligtende tilbud

Har du brug for rådgivning i forhold til din specifikke opgave, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til vores tømrer. Du kan enten ringe til os på telefon 53 59 70 50, eller du kan skrive til vores e-mail jj@superhuse.dk.​​

Indhent uforpligtende tilbud
​på et arkitekttegnet typehus

​Superhuse ApS er din professionelle samarbejdspartner ved opførelse af typehuse, udarbejdet i samarbejde med dig.

Nemt - indsend din opgave online

Hurtigt - bliv kontaktet inden tre dage

Gratis - 100% uforpligtende

Superhuse ApS dækker hele Fyn og Sjælland