Nyt tag på huset lægges af dygtig tagdækker

Er det ved at være tid til, at husets tag skal skiftes ud? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Superhuse ApS tilbyder vi blandt andet tagrenovering, lægning af nyt tag og andet tagarbejde, som bliver udført af vores dygtige og erfarne tagdækker.

Vi løser mange forskelligartede tagopgaver for både private husejere samt forskellige former for erhverv i både Ringe, Odense, Årslev og andre omkringliggende områder. Skal vi også komme forbi og kigge nærmere på dit tag?

Hvad koster et nyt tag?

De fleste husejere ved, at et nyt tag er en dyr post, og derfor er det naturligvis også væsentligt at vide, hvor meget det helt præcist kommer til at koste at få lagt et nyt tag på huset.

Vores priser er dog meget individuelle, da de hovedsageligt afhænger af, hvor stort taget er. Som udgangspunkt kan du dog regne med, at et nyt tag hos os koster ca. 250.000 kr. ved et tag på 200 kvadratmeter, og dette er en ganske billig pris. Er dit tag større eller mindre, kan du trække lidt fra eller lægge lidt til.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på dit tagarbejde

Kunne du tænke dig at høre mere om vores priser, har du nogle spørgsmål, eller har du en specifik tagopgave, som du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på? Så kontakt os allerede i dag. Du kan med fordel ringe til os på telefon 53 59 70 50, men du har også altid mulighed for at skrive til vores e-mail jj@superhuse.dk, hvis du foretrækker det. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.​

Indhent uforpligtende tilbud
​på et arkitekttegnet typehus

​Superhuse ApS er din professionelle samarbejdspartner ved opførelse af typehuse, udarbejdet i samarbejde med dig.

Nemt - indsend din opgave online

Hurtigt - bliv kontaktet inden tre dage

Gratis - 100% uforpligtende

Superhuse ApS dækker hele Fyn og Sjælland