Totalentreprise varetages for både private og erhverv

Drømmer du om at få renoveret dit køkken eller badeværelse? Har du brug for mere plads i dit hus, og er en tilbygning den rette løsning for dig? Hvis du skal have varetaget en større byggeopgave, der involverer flere forskellige faggrupper, så er du kommet til det helt rigtige firma. Hos Superhuse ApS har vi nemlig mange års erfaring med forskellige former for byggeprojekter, som vi kan løse i en totalentreprise.

Vores kundekreds dækker både over private husejere og forskellige former for erhverv i blandt andet Odense, Ringe, Årslev og andre omkringliggende områder.

Derfor skal du lade os stå for din totalentreprise

Der er rigtig mange fordele ved at vælge en totalentreprise, hvis den pågældende byggeopgave involverer flere forskellige faggrupper. Det gør de fleste større byggeopgaver, da de som regel altid involverer en tømrer eller murer, elektriker, VVS’er og en maler.

Hos Superhuse ApS har vi et stort team af underentreprenører tilknyttet vores virksomhed, hvilket betyder, at vi kan levere en samlet løsning, uanset hvor mange forskellige faggrupper din opgave involverer. På den måde slipper du selv for at finde og koordinere de forskellige håndværkere, hvilket kan være meget tidskrævende.

I stedet for står vi for hele processen fra start til slut, hvilket sikrer dig et ensartet resultat, der er færdigt til tiden. Vores arbejde i forbindelse med en entreprise kan blandt andet dække over skitsering, udarbejdelse af byggeansøgning og en udførelse af selve byggearbejdet.

Kontakt os og hør mere om mulighederne

Der er mange forskellige muligheder for at løse din opgave, hvad enten du foretrækker en totalentreprise eller en hovedentreprise. Ønsker du at høre mere om de forskellige løsningsmuligheder eller entrepriseformer, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en billig pris på din opgave, skal du bare ringe til os på telefon 53 59 70 50 eller skrive til e-mail jj@superhuse.dk.​

Indhent uforpligtende tilbud
​på et arkitekttegnet typehus

​Superhuse ApS er din professionelle samarbejdspartner ved opførelse af typehuse, udarbejdet i samarbejde med dig.

Nemt - indsend din opgave online

Hurtigt - bliv kontaktet inden tre dage

Gratis - 100% uforpligtende

Superhuse ApS dækker hele Fyn og Sjælland