Udskiftning af vinduer betaler sig

Er husets vinduer utætte, og trækker det ind? Er det blevet tid til at få monteret nye vinduer, så står vi hos Superhuse ApS klar til at udføre opgaven. Vi har mange års erfaring med udskiftning af vinduer, som vi både udfører for private boligejere og erhvervskunder i Årslev, Ringe, Odense og omegn.

5 fordele ved at udskifte gamle og utætte vinduer

Hvis husets vinduer er gamle og utætte, er der mange gode grunde til at skifte dem ud. Nedenfor kan du finde en oversigt over nogle af de største fordele ved at få erstattet de utætte vinduer med nye:

  1. ​Du kan opnå store besparelser på varmeregningen
  2. ​Du slipper for træk og kulde
  3. ​Du kan få mere lys ind i din bolig
  4. ​Du kan øge husets værdi
  5. ​Du kan benytte dig af håndværkerfradraget

Når vinduerne er utætte, betyder det, at der let kan sive kold luft udefra ind i din bolig, og samtidig siver varmen fra radiatorer eller andre varmekilder hurtigt ud i kulden. Det betyder, at du er nødt til at varme ekstra meget op for at kunne holde varmen og undgå træk, og det er dyrt – både for pengepungen og for miljøet.

Samtidig er det en oplagt måde at få skiftet de små vinduer ud med større og moderne vinduespartier, som er mere energivenlige, og som samtidig giver et bedre lysindfald.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vores priser på udskiftning og montering af vinduer afhænger blandt andet af, hvor mange vinduer der skal udskiftes, hvilket materiale vinduerne skal være fremstillet i, hvilken producent du vælger, og om vi skal foretage ændringer i huset for at få plads til større vinduer efter mål.

Typisk kan du dog opnå en ganske billig pris på udskiftning af vinduer, fordi du kan benytte dig af håndværkerfradraget, spare penge på varmeregningen, og samtidig kan de nye vinduer også medføre en værdistigning af boligen.

Kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud, kan vi kontaktes på telefon 53 59 70 50 eller e-mail jj@superhuse.dk.​

Indhent uforpligtende tilbud
​på et arkitekttegnet typehus

​Superhuse ApS er din professionelle samarbejdspartner ved opførelse af typehuse, udarbejdet i samarbejde med dig.

Nemt - indsend din opgave online

Hurtigt - bliv kontaktet inden tre dage

Gratis - 100% uforpligtende

Superhuse ApS dækker hele Fyn og Sjælland